Festival Winkel

Gepubliceerd mrt. 16, 23
6 min read

Freshtival

45 uur en 19. 00 uur. Voorstelling duurt 60 minuten. Huishonger. Rock Werchter. Hiermee tonen we de absurde gevolgen van het falende woonbeleid door middel van een expositie en programma op het Berlijnplein in Utrecht. De stad zal volgens de prognoses de komende twintig jaar uitgebreid worden met meer dan 60. 000 nieuwe woningen.

Werp een geïllustreerde en kleurrijke manier een blik op onze persoonlijke en collectieve woonruimte. Smerrig. Pop Up City zorgt voor een stevige basis en vormt een natuurlijk vertrekpunt voor de rest van het programma op het plein. Tijden: doorlopend Ben je nieuwsgierig naar wat een schrijver, een danser en een theatermaker binnen een dag over dit thema maken? Kom dan vooral een kijkje nemen! Hoe groot of klein kan je dak zijn? Hoe verplaats je je in iemand met een compleet ander dak? Of misschien wel geen dak? Een schrijver probeert de juiste woorden te vinden, een danser maakt het thema beweeglijk en een theatermaker gaat in gesprek met het publiek.

00, 14:30, 16 - Festival agenda 2023. 00, 17:00 uur. Voorstelling duurt 30 minuten Als de pandemie ons één ding geleerd heeft is dat er een enorm house tekort is. Iedereen snakte ernaar (Festival tickets). Dus om wat te compenseren voor dat house te kort organiseert Goede Vrijdag tijdens Huis Te Koop de House party. Wel silent natuurlijk, want je wil niet als je eindelijk je house gevonden hebt er iemand anders mee vandoor gaat! Tot 16.

7x De Grootste Festivals Van Nederland

De Drie Beste Festivals Van NederlandMuziek Festival

00 uur voor de grotere mensen. Dus druk op die deurbel, val met de deur in huis, en maak kennis met de buren. Het is tijd voor een house warming! Tijden: vanaf 18. 00 uur.

Tickets kun je aanschaffen in de ticketshop hierboven. Wij raden het af om tickets via derden aan te schaffen. Via deze weg kunnen wij de echtheid van de tickets niet garanderen en ben je dus niet verzekerd van toegang tot het festival. De enige officiële ticketpartners van HRFST Festival zijn Your, Ticket, Provider, Festival Fans, Festicket en Appic.

nl met daarin het REFnummer van jouw bestelling. Kom je met de auto? Schaf in de ticketshop hierboven een parkeerticket aan. Navigeer naar “Achterdijk 12, Bunnik” (Welke festivals in Nederland). Zodra je in de buurt komt van het festivalterrein volg je de borden “P Bezoekers met online P-Ticket”. Kom je met het OV? Plan je reis via 9292.

Id&t

Vanaf hier rijden er speciaal ingezette pendelbussen, die je heen- en weer brengen naar het festivalterrein. Loop via de Jaarbeurszijde het station uit, via de trappen/roltrap naar beneden en maak een U-turn naar links, zo kom je onder het station uit en vind je onze bussen op de Mineurslaan. Een rertourtje voor de pendelbus is te koop in de ticketshop hierboven.

Kom je met de fiets? Navigeer naar “Achterdijk 12, Bunnik”. Naast de entree van het festival is er een grote (onbewaakte) fietsenstalling. Nee, jouw naam hoeft niet op het ticket te staan. Bij de entree van het festival worden de namen op de tickets niet gecontroleerd. Er kan wel om een geldig legitimatiebewijs worden gevraagd, zorg ervoor dat je die bij je hebt! Jouw ticket is scanbaar vanaf je telefoon, printen is dus niet nodig! Houd er wel rekening mee dat je ter plekke een slechte internetverbinding kan hebben.

Op het festivalterrein zijn er lockers aanwezig. Je kunt je locker alvast online reserveren in de ticketshop. Één dag voor het festival krijg je je lockercode toegestuurd. Festival Agenda. Om veiligheid te garanderen kun je het festivalterrein niet tussentijds verlaten. Jouw ticket kan maar één keer gescand worden. Op HRFST Festival kun je eten en drinken aanschaffen door middel van festivalcoins.

In Dit Artikel Vindt Je De Leukste Festivals Van Nederland

nl en wij komen er zo snel mogelijk op terug! - Festival nieuws.

Into The Great Wide Open 2022 is uitverkocht. Ook dit jaar was de vraag weer vele malen groter dan het aanbod. Achter het net gevist, of juist een kaartje te veel gekocht? Ga dan naar de Wachtlijst, ons platform voor het veilig aanbieden en kopen van festivaltickets voor Into The Great Wide Open 2022 (Lowlands).

Ga daarvoor naar de ticketshop. Voor Into The Great Wide Open zijn alleen weekendtickets beschikbaar. Deze tickets geven toegang tot het festivalterrein - Festival Agenda. Op het eiland moet je het ticket omwisselen voor een festivalbandje. Tickets voor Into The Great Wide Open 2022 kosten €180,-. Dit is inclusief €5,- Goede Reis toeslag.

Mysteryland

Kinderen tot 4 jaar mogen zonder kaartje mee naar het festival. De ticketprijzen zijn exclusief €2,- servicekosten per ticket. De bootovertocht naar Vlieland en accommodatie op het eiland zijn niet bij de tickets inbegrepen. Dit jaar zit op elk festivalticket voor volwassenen een Goede Reis toeslag van €5,-. Die gebruiken we om de uitstoot van alle reizen van en naar het festival te compenseren en de voetafdruk van het festival met ten minste 50% te verkleinen.

Beste Festivals NederlandFestival Nieuws Nederland

Reis je op een duurzame manier naar het festival? Dan krijg je de toeslag van €5,- (op vertoon van dit ticket en een geldig bewijs van je fossielvrije reis) terug in de vorm van consumptietegoed. Lees hier alles over de Goede Reis en de opties om duurzaam te reizen. We vragen dit jaar aan iedereen om de festivaltickets te personaliseren.

Het personaliseren van het ticket kan direct na afronding van de bestelling, tot aanvang van het festival. Bedenk dus eerst wie er precies naar het festival komen. Festival reports. De tickets versturen we uiterlijk een week voor het festival naar je toe. Heb je te veel tickets gekocht of kan er iemand van je gezelschap toch niet mee, dan kan je via de Wachtlijst je tickets aanbieden aan andere geïnteresseerden.

Club Muziek

Zogenaamde secundaire ticketingpartijen claimen tickets te hebben, maar dat is niet per se zo. Hier lees je hoe dergelijke aanbieders te werk gaan en hoe je oplichters kunt herkennen. Bekijk de praktische informatie voor antwoorden op de meeste vragen. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact met ons op via info@intothegreatwideopen.

We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Bij het festivalticket zit geen accommodatie inbegrepen - Hardstyle. Overnachten op Vlieland tijdens Into The Great Wide Open regel je op eigen gelegenheid. Tijdens de ticketverkoop was het mogelijk om een kampeerplekje te reserveren op kampeerterreinen Stortemelk en De Lange Paal. Ook kon je een Blue, CAMP-tent boeken.

Grootste Festivals NederlandDe Leukste Festivals In Nederland

Tickets voor de boot van Harlingen naar Vlieland koop je via Rederij Doeksen. Op hun website kan je alles vinden over de tarieven en dienstregeling met de veerdienst of de sneldienst. Ook vind je er informatie over bagagevervoer, fietsen meenemen op de veerboot en de faciliteiten in de terminal. Dit jaar zullen alle bootovertochten die bezoekers voor het festival maken klimaatneutraal worden gemaakt, met behulp van de Goede Reis toeslag op de festivaltickets.

Verknipt Festival




Festival Agenda

Festival nieuws 2023

Festival winkel

Of het nu gaat om kaartjes voor een musical, concert, theatervoorstelling, sportevenement of een popfestival, is dé online ticketshop. Best Kept Secret. Wij zorgen ervoor dat je altijd de beste tickets ontvangt en bieden de beste service rondom de evenementen, zoals uitgebreide informatie, Ticketalarm, de Eventim nieuwsbrief, leuke acties en nog veel meer.

Meer van Artiest boeken

Navigation

Home

Latest Posts

Stretchtent Huren

Published Jun 02, 23
13 min read