Fotozuil Huren Rotterdam

Gepubliceerd nov. 25, 22
9 min read

Fotobooth Huren Trouwfeest

Wij hebben al honderden bedrijven, scholen, NGO’s en overheidsinstellingen geholpen met het huren van een photobooth voor hun zakelijke evenement. Bedrijven – maar ook stichtingen, verenigingen en non-profits – hebben vaak andere wensen en eisen voor hun fotohokje dan particulieren die bijvoorbeeld een photobooth op hun bruiloft willen. Vaak is het fotohokje een onderdeel van een groter zakelijk evenement, waardoor er met andere partijen moet worden samengewerkt en er niets mis mag gaan en alles perfect moet verlopen.

het is daarom soms wenselijk om meer opties te hebben dan enkel foto’s printen uit de photobooth, bijvoorbeeld: Promodames om mensen naar het fotohokje te trekken en informatie over ene product of dienst te geven Gepersonaliseerd fotokader met logo, merk of andere promotionele content Mogelijkheid om foto’s viral te laten gaan via social media, delen en sharing op social media te stimuleren Fotohokje helemaal te branden door middel van het ‘customizen’ van het uiterlijk, door het geheel te bestickeren in de huisstijl of bedrijfskleur en merk en logo of thema op het fotohokje te zetten Je kan natuurlijk door onze site scrollen op zoek naar het hokje dat het best bij jouw wensen past. props fotobooth.

Vul hieronder het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal professionele verhuurders contact met je opnemen voor een op maat gemaakte offerte: Velden met een * zijn verplicht en helpen ons je beter van dienst te zijn! Bij zakelijke evenementen kan je aan hele uiteenlopende events denken, bijvoorbeeld: Winkelopening, winkelactivatie Festival Beurs, open dag Bedrijfsfeest Personeelsfeest Merklancering of productlancering, merkactivatie Markt, fair, braderie Sportwedstrijd, sportevenement, clubevent of sportdag Borrel (kerstborrel, nieuwjaarsborrel) Receptie (nieuwsjaarsreceptie, kerstreceptie) Afscheid, promotie of jubileum van een collega Je kan niet alleen het fotostrookje personaliseren met het logo van jouw bedrijf, maar ook het fotohokje: verschillende verhuurders hebben ervaring met het compleet ‘branden’ van een fotohokje voor een campagne (zie ook de foto’s onderaan dit artikel). Waar moet ik op letten bij een photobooth?.

Fotopaal Huren

Hiermee creëer je een extra wow moment, zeker voor de bezoekers die al bekend zijn met de standaard fotohokjes die ze op bruiloften of beurzen en andere (zakelijke) evenementen hebben gezien. Je kan het fotohokje ook inzetten als een manier om klantgegevens te gebruiken. Sommige verhuurders hebben de functionaliteit om contactgegevens van bezoekers / gasten te verzamelen voordat ze hun prints ontvangen.

Zet een gekke pruik op en stap met je vrienden, familie of collega’s in de photobooth. Trek het gordijntje dicht en het feest kan beginnen! Eén druk op de knop en er worden 4 foto’s gemaakt. Voordat je het fotohokje weer hebt verlaten liggen de fotostrips al op je te wachten.

Wij horen graag waar wij jou mee kunnen helpen! .

Fotopaal Huren Rotterdam Ahoy

Photobooth Huren EvenementPhotobooth Huren Voor Uw Bruiloft Of Feest

Een leuk en laagdrempelig voorbeeld van merkactivatie is het inzetten van een photobooth. Dit is een manier om mensen op interactieve wijze met jouw merk of bedrijf kennis te laten maken (Photobooth & Videobooth verhuur - Betaalbaar en hoge kwaliteit). Bijna iedereen houdt van foto’s en de grappige props, filters en digitale stickers zorgen voor veel hilariteit! Zeker weten dat je jouw gasten, klanten of bezoekers achterlaat met een positieve ervaring en een glimlach op hun gezicht! Wij kunnen de photobooth zo aanpassen dat het perfect past bij de stijl van jouw merk of bedrijf.

Wanneer je de photobooth inzet voor merkactivatie, kun je deze tegelijkertijd gebruiken voor andere marketingdoeleinden, zoals het verkrijgen van NAW-gegevens van bezoekers. Photobooth huren op je bruiloft. Ook kun je bezoekers vragen hun e-mailadres in te vullen, zodat ze de foto’s digitaal toegestuurd krijgen. Vraag dan direct even of mensen zich willen inschrijven voor jouw nieuwsbrief.

Ons systeem is zo ingericht dat het opvragen en verzamelen van de gegevens volledig volgens de regels van de AVG gebeurt. Een unieke functie in onze photobooths is de mogelijkheid om een loterij te doen. Eén in de zoveel mensen die een foto maakt met de photobooth wordt dan uitgekozen als winnaar - photobooth huren bedrijfsfeest.

Goedkope Photobooth

Na de wekelijkse meeting loop je met lood in je schoenen terug naar je computer. Jij bent namelijk zojuist door het team aangewezen om tussen alle drukte door ‘even’ een photobooth te huren voor het zakelijke evenement. Je neemt een slok van je koffie en typt “photobooth huren zakelijk” in Google.

Hij ziet er niet alleen geweldig uit, hij komt ook nog eens tot leven als je hem aanraakt. Door middel van interactie met de animaties op de spiegel worden er één of meer foto’s gemaakt en direct geprint. Groot voordeel van de Selfie-spiegel is dat hij niet veel ruimte inneemt en dat je met veel mensen tegelijk op de foto kunt (stijlvolle fotobooth).

De layout van de fotoprint kun je ook naar je hand zetten. Zo behaal je maximale exposure voor jouw merk of event. Het is dan ook niet vreemd dat de magische selfiespiegel vaak voor zakelijke fotomarketing doeleinden zoals merk activatie wordt ingezet met groot succes! Tegelijk zien we hem ook steeds vaker op bruiloften verschijnen voor bruiden en bruidegommen die al teveel fotohokjes en fotopalen voorbij hebben zien komen.

Fotobooth Huren Gif

De herinneringen aan een evenement blijvend maken? Dan zit u bij ons goed! Wij hebben diverse fotoconcepten waarmee u uw evenement of feest onvergetelijk maakt. Uw gasten kunnen de foto die ze maken mee naar huis nemen zodat ze een tastbare herinnering hebben aan de dag of avond. Wij hebben een breed assortiment aan photobooths. fotopaal huren amsterdam.

De Mirror X is de allernieuwste magische fotospiegel met de meest innovatieve functies en een adembenemend design. Het is de ultieme toevoeging die de ultieme WOW-factor verzorgt voor ieder evenement! Met de Mirror X kan men op ieder evenement unieke, gepersonaliseerde foto’s laten maken in de allerhoogste kwaliteit. Voor en tijdens het maken van de foto’s kunnen mensen hun beste pose oefenen voor de spiegel.

Fotopaal Huren ZoetermeerFotohuisje Huren Voor Zakelijke Evenementen En Bruiloften!
Fotopaal PrintPhotobooth Huren Eigen Logo

De naam van de spiegel spreekt voor zich - fotopaal huren jaarbeurs utrecht. Deze photobooth is een ‘magische’ spiegel waar u eenvoudig leuke en originele foto’s mee kunt maken. Met het grote LCD-scherm in de spiegel kunnen uw gasten gelijk zien of de foto gelukt is (photobooth huren gif). Om een eenheid te creëren voor uw evenement zijn er diverse branding mogelijkheden.

Fotozuil Huren Goedkoop

Een van onze nieuwste concepten is de Beauty Mirror. De Beauty Mirror is evenals de Magic Mirror een fotospiegel waar u foto’s mee kunt maken. Grafische animaties begeleiden de gasten interactief door het proces van het maken van de foto. Deze animaties zijn aan te passen aan een grote verscheidenheid aan thema`s, dus er is voor ieder wat wils! De Vintage fotopaal ziet er klassiek uit en past perfect in elke ruimte.

Een ware publiekstrekker voor elk evenement! Het Vintage fotohokje doet denken aan de pasfoto hokjes die tot voor kort overal te vinden waren. Gasten kunnen het gordijntje achter zich dicht doen en daarna zo gek mogelijk op de foto, niemand die het ziet! Totdat de foto geprint wordt natuurlijk… Op de fotostrips staan 3 foto’s, wat het mogelijk maakt om verschillende poses aan te nemen! Het vintage fotohokje doet denken aan de pasfoto hokjes die tot voor kort overal te vinden waren - fotobooth kerst.Wat kost een photobooth huren in Belgie? De prijzen van photobooths zijn onder andere afhankelijk van de reiskosten, aantal prints, of dit met of zonder begeleiding is, de ‘looks’ en soms ook de datum. Vanaf €200 kan je al een fotobooth of babbelbox (videopaal) zonder prints huren. Voor iets minder dan €300 huur je al een photobooth inclusief prints. De traditionele fotohokjes zijn typisch iets duurder: verwacht rond de €500 tot €600 haar aan uit te geven. De meeste fotohokjes zijn inclusief begeleiding voor 3 of 4 uur. Voor een fotospiegel ben je rond de €450 tot €600 kwijt, inclusief onbeperkt printen, gepersonaliseerd fotokader, begeleiding en transport. En als je het echt gek wilt maken, hebben we een collectie caravan photobooths, 360º spinner booths en Volkswagen photobooth busjes voor buiten evenementen zoals festivals. Ten slotte hebben we voor de zakelijke fotomarketing en event marketing mobiele fotografen en polaroid fotografen.

Photobooth-huren

Wij raden elk wedding couple aan om de herinneringen van jullie mooiste dag ook vast te laten leggen met een photobooth. Zijn jullie op zoek naar een partner die jullie hierbij helpt? Flitskast photobooth helpt je op de dag zelf graag met opzetten! Super fijn toch?! En de fotoprops? Ook daar krijg je er meer dan genoeg van, dus bride: waar wacht je op? Huur die photobooth voor op je bruiloft, want je krijgt er een heleboel toffe herinneringen en hilarische momenten voor terug!

Photobooth Huren Bruiloft

Wist je dat wij de achtergrond op het startscherm en op jouw foto’s kunnen veranderen? Onze photobooth kun je volledig naar jouw eigen smaak personaliseren. Laat ons bijvoorbeeld je eigen teksten of (bedrijfs)logo toevoegen! En we kunnen zelfs de kleur van de ledverlichting aanpassen. Zo herinner je niet alleen de mooie momenten, maar ook de sfeer van het feest.

Photobooth-huren

Een stukje entertainment op jullie bruiloft kan zeker verzorgd worden door Flitskast Photobooth! Naast amazing foto's kun je hier ook video's krijgen uit de booth. Hoe leuk is het om bewegend beeld te hebben van jullie gasten die lol maken in de photobooth?! Ook krijg je na de bruiloft een USB stick met de onvergetelijke foto’s die je samen met je besties hebt gemaakt!

goedkope photobooth huren Heb je een beperkt budget, maar wil je toch zo 'n supergave maar goedkope photobooth huren Dan is onze Mini Booth Spending plan de ideale oplossing! Deze speciaal ontwikkelde fotozuil werkt als een echt fotohokje en is voorzien van een touchscreen. Druk op start, maak 4 foto's en razendsnel liggen er twee fotostripjes voor je klaar. Het mooie van de Mini Booth Spending plan is dat je hem zelf kan halen en terugbrengen. Goedkoper bestaat niet; op onze Mini Booth Budget bieden wij de laagste prijs garantie!.

Ook wel bekend als selfie spiegel, photo mirror en interactieve fotospiegel. Magic mirror photobooth worden razendsnel populair. Zeker als u met een grotere groep mensen op de foto wilt. De Magic mirror ziet eruit als een doodnormale spiegel maar ondertussen worden er leuke foto's gemaakt. Het heeft een leukere uitstraling vergeleken met de fotozuil. Zelfs op een zakelijke evenement is een magic mirror heel leuk en passend voor het evenement. Een ander reden is dat als u een magic mirror huurt er via de zijkanten kan laten branden in het thema van het evenement of de huisstijl van het bedrijf of merk. Een fotohokje huren in de vorm van een spiegel zal altijd wel lachen. U denkt even uw haren te willen doen voor een spiegel en ineens wordt er een foto gemaakt. Laat uw familie, vrienden of collega's zichzelf even opmaken bij de 'spiegel' en wacht op de perfecte foto.

Wilt u graag de photobooth huren voor uw evenement? Neem dan ook contact met ons op en wij regelen alles voor u! (fotozuil huren customized).

Meer van Artiest boeken

Navigation

Home

Latest Posts

Organiseer Jij Binnenkort Een Evenement?

Published Mar 25, 23
13 min read

Tentdoek Overkapping

Published Mar 24, 23
12 min read

Horeca Terras Overkappingen

Published Mar 21, 23
14 min read