Tentdoek Overkapping

Gepubliceerd mrt. 24, 23
12 min read

Kan De Stretchtent Ook Rondom Afgesloten Worden?

Verkoop En Verhuur Van StretchtentenFlextent Of Stretchtent Huren?

Naast opslag van de zeilen en de constructies, is hier ook de zeilmakerij van 300M2 gevestigd. Hier is voldoende ruimte om zelfs de grootste dakzeilen zelf te produceren (Bent u op zoek naar de ideale tent voor uw feest?). In rustiger tijden is er ook de mogelijkheid om voor klanten verandazeilen, aanhanger zeilen en allerlei andere zeil producten op maat te maken.

Na een aantal jaren pendelen tussen beide vestigingen is besloten de hoofdvestiging van het bedrijf te verplaatsen van Rossum naar Ootmarsum. Ook het kantoor en het bezoekadres is sindsdien verhuist naar Ootmarsum. Door de centrale ligging in Twente zijn wij in staat om al onze klanten in Oost Nederland en natuurlijk daarbuiten snel te kunnen bedienen.

Tentvision stretchtenten heeft sinds 2010 alle ontwikkelingen en verbeteringen van de stretchtent materialen meegemaakt. Iedere ontwikkeling was weer een stap naar verbetering en uitstraling van het tentdoek waarmee de basis wordt gelegd voor de prachtige glooiende vormen waarmee de stretchtenten gebouwd worden. Van enkelvoudige singel-ply stretch doeken, tot de nieuwste gelamineerde, uit twee lagen bestaande gecoate waterdichte en brandveilige stretch doeken. De afwerking van onze stretchtenten is afhankelijk van het materiaal waarvoor u kiest, het merendeel van de afwerking gebeurt met een HF lasmachine, wat zorgt voor super sterke en waterdichte verbindingslassen.

Stretchtent Kopen Prijzen. Tentboeken conform NEN 8020-41 Onze tenten voldoen aan alle Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn goedgekeurd volgens de DIN norm 4102B1. Alle tenten zijn voorzien van een Tentboek, samengesteld door Tentech (conform NEN 8020-41), met daarin alle constructieberekeningen en technische informatie.

Stretchtent Kopen Prijs. Tent Trading heeft de productie van alle tenten in eigen beheer. Het grote voordeel hiervan is dat we een hoge kwaliteit kunnen waarborgen. We gebruiken de beste materialen voor onze tenten, wat zorgt voor hoogwaardige tenten. En bij die kwaliteit komt ook een lange levensduur om de hoek kijken: je hebt maar liefst 15 jaar profijt van onze tenten! De Stretchtenten zijn 100% zon-, wind- en regenbestendig. We leveren de tent in het zwart, rood, taupe of met een mooie zandkleur. Een andere kleur? Gaan we regelen, je kan dit gemakkelijk aangeven bij het aanvragen van de offerte.


Een horeca-terrasoverkapping is niet alleen praktisch, maar ook ontzettend stijlvol. Binnen het assortiment van Avalon kennen we verschillende oplossingen, ieder met eigen kwalitatieve eigenschappen en uitstralingskenmerken. U kiest simpelweg het systeem dat het beste bij uw eisen, de behoefte en natuurlijk ook de sfeer van uw zaak past. De overkappingen van Avalon hebben allen een luxe uitstraling en zijn een lust voor het oog. Ze geven uw horecazaak de perfecte finishing touch en de mogelijkheden zijn eindeloos. Absoluut een upgrade voor het imago van uw bedrijf.


In principe hoef je geen vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een terrasoverkapping voor de horeca. Er zijn een aantal voorwaarden, maar in de praktijk zal je meestal aan deze voorwaarden voldoen en hoef je dus geen vergunning aan te vragen en ook heb je geen meldingsplicht. Het is echter wel zo dat er nog tal van aanvullende voorwaarden zijn. Het beste kun je hier naar informeren in je eigen gemeente. De gemeente kan je exact duidelijk maken of je een vergunning moet aanvragen of niet.


Ook op het gebied van benodigde ruimte voor een tafelindeling op 1,5 meter afstand kunnen wij u adviseren. Zo is er de mogelijkheid om binnen de tent extra wanden te plaatsen, zoals op onderstaande afbeelding te zien is. Bij de ingang van de tent kunnen wij een ramp plaatsen om deze toegankelijk te maken voor mindervaliden.

Deze flexibele overkapping kan in bijna elke tuin geplaatst worden. Houd rekening met een minimale afmeting van 24m². Het is niet nodig om een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van de overkapping.


Met behulp van onze software laten we u graag op voorhand zien hoe de zon en de daarbij komende schaduwlijnen zich gedragen op uw terras. Op die manier kunt u zelf aangeven waar en wanneer u zon en schaduw wenst op uw terras en creëert u voor uw gasten de beste en meest sfeervolle overkappingsoplossing.


Als je in de tuin geen vaste overkapping hebt staan, dan kun je met een overkapping tentdoek toch voorzien in een droog plekje tijdens de regen en een schaduwplek voor de zon. De belangrijkste reden om voor een tentdoek voor overkapping te kiezen, is dat tentdoek zeer sterk materiaal is.


De overkapping kan geplaatst worden met 3 soorten palen die in de grond geplaatst worden door middel van beton of een schroefanker. Het doek wordt gespannen naar deze vaste palen. Doordat de palen vast in de grond zitten, zijn geen scheerlijnen nodig die naar de grond gespannen worden. Ook zij er geen grondpennen nodig. De midden paal zit niet vast in de grond. Wanneer er palen in beton in de grond zijn gezet zijn deze niet te verwijderen.

Een tuin overkapping tentdoek is een methode om een overkapping te maken, met tentdoek als basismateriaal. Een tentdoek is bij uitstek een outdoor stof die waterdicht is en bestand en hierdoor zeer goed bestand tegen de regen. Ook sneeuw en hagel kunnen veel tenten wel hebben.


Deze term verwijst naar een vrijstaande of vaste overkapping in je tuin. Het gaat doorgaans om een open constructie zonder zijwanden. Je zit dus volledig buiten, maar bent tegelijk wel beschermd tegen de weersomstandigheden door een dakbedekking met lamellen, screens, …

In principe is het zo dat hoe duurder de houtsoort is, hoe beter de kwaliteit en hoe minder onderhoud je hebt. Met Douglashout heb je een kwalitatief hele goede houtsoort die ook nog eens betaalbaar is. Wil je echt overal vanaf zijn en ben je bereid iets meer geld te investeren? Neem dan een constructie van hardhout.


Ook hierbij is het belangrijk dat de staanders waterpas komen te staan. Ieder klein verschil zie je terug in je constructie van je houten overkapping, dit is dus wel erg belangrijk. Daarnaast is het van belang dat iedere constructiebalk dezelfde hoogte heeft.

Onze vriendelijke specialisten zetten graag een stap extra in de zoektocht naar jouw ideale overkapping. Twijfel je over de kleur van de dompel-impregnatie? Dan sturen we graag staaltjes in verschillende kleuren naar je op. Ook staat onze tekenkamer voor je klaar om je te voorzien van een 3D impressietekening van het model dat je in gedachten hebt. Zo heb je direct een goed beeld van hoe het geheel er uit komt te zien. Heb je een vraag over hoeveel beits je bijvoorbeeld nodig hebt of hoe je de staander in hoogte kunt bijstellen? Ook dan helpen we je graag. We vinden het namelijk minstens zo belangrijk om ook na aanschaf voor je klaar te blijven staan.

Als u ervaring heeft met klussen, kunt u ervoor kiezen om zelf een glazen terrasoverkapping te bouwen. Bestel daarvoor bij ons een zelfbouwpakket, waarin alle benodigdheden zitten om zelf uw terrasoverkapping te monteren. U kunt zelf de maat bepalen, met een maximale diepte van 3,50 meter. De prijs is € 156,- per vierkante meter, exclusief € 50,- transportkosten.


Terrasoverkappingen uit aluminium vereisen nauwelijks onderhoud en ze zijn ook nog eens goed bestand tegen roest. Voor de dakbedekking zijn er veel mogelijkheden, bijvoorbeeld glas, polycarbonaat of een doek. Vaak valt de keuze op glas omdat dit goed past bij de moderne uitstraling van het aluminium.

Tegenwoordig vinden er uitgebreide vergaderingen, vergunningaanvragen en keuringen plaats voordat een evenement daadwerkelijk plaatsvindt. Wij hebben hier een aantal jaren geleden snel op ingespeeld door onze tenten, vloeren en podia te laten keuren door een constructiebureau. Dit heeft er voor gezorgd dat u met ons als leverancier een volledig gecertificeerde partner krijgt, waarbij al onze tenten, vloeren en podia voorzien zijn van een specifiek tentboek met constructieberekening volgens de constructieve toetsingscriteria Tenten evenementenvergunning.

Wij werken met een gevarieerde groep medewerkers tussen de 17 en 62 jaar. Zij beschikken over ruime ervaring, kennis en zijn voorzien van de benodigde certificaten en rijbewijzen. Al ons personeel heeft haar achtergrond in Twente, wat bijdraagt aan een informele sfeer binnen ons bedrijf. Hierdoor blijven zij gemotiveerd en zijn het echte aanpakkers.

Horeca Terrasoverkapping

Onder bepaalde voorwaarden zult u misschien een vergunning voor uw evenement moeten aanvragen bij de gemeente of overheids instantie - stretchtent kopen. Wij kunnen u van advies voorzien om de aanvraag juist in te dienen. Bij het bevestigen van een opdracht sturen we u de benodigde constructieberekeningen toe. Dit alles draagt bij aan een soepel verloop van de vergunningaanvraag.

Alle tentenverhuurbedrijven wereldwijd hebben één grote gezamenlijke vijand: wind. Of beter gezegd, storm. Stretchtent huren voor jouw feest, event, bruiloft of bedrijfsfeest?. Hoge windsnelheden zijn de schrik van ieder tentenverhuurbedrijf. Wij verhuren al 20 jaar tenten en weten daardoor precies hoe we een storm de baas blijven. De strijd met moeder natuur blijft een uitdaging maar in deze blog leest u hoe wij die strijd aangaan.

Het type tent dat gevoelig is voor hoge windsnelheden is de stretchtent - Wil je een tent huren maar ben je aan het twijfelen of de stretchtent geschikt is voor jou?. Deze populaire tent wordt geplaatst door middel van bamboepalen en verankerd met scheerlijnen, lange haringen of betonblokken om de tent extra goed vast te zetten. De pagodetent heeft het alleen zwaar wanneer deze als overkapping geplaatst wordt. Hierdoor zijn de zijkanten van de pagodetent open en kan daar ook wind onder komen.

Voor dit type tent geldt: hoe breder de tent, des te zwaarder het frame wordt en de tent een hogere windlast meekrijgt. De verankering van de tent is één van de belangrijkste punten in de strijd tegen hoge windsnelheden. Vanuit Kontent Structures adviseren wij altijd om een tentaccommodatie te plaatsen met een zwaarlastvloer. En vind je een partytent te gewoontjes?.

Heeft U Vragen Over De Mogelijkheden Van Het Huren Van Een Stretchtent Uit Onze Verhuur?

Om een tijdelijke accommodatie meer windlast mee te geven wordt er vaak gekozen voor extra verankering. Extra verankering wordt ingezet door middel van: Slagpennen van 100 cm lang en 3 cm dik Ballastblokken van 750 of 1250 kg Betonankers wanneer de accommodatie geplaatst worden op een betonnen ondergrond Al onze tentaccommodaties zijn bestand tegen windsnelheden tot 100 km/uur. kleine stretchtent.

Tijdens een storm raden we aan om de tent zo goed mogelijk te houden. Voor iedere accommodatie wordt er een constructieberekening conform NEN-EN 13782 gemaakt. Deze constructieberekening is gebaseerd op een tent die voor minimaal 95% gesloten is - Zijn jullie tenten gecertificeerd?. We raden aan om geen zijwanden open te maken wanneer er hoge windsnelheden in aantocht zijn.

Wanneer er een storm op komst is zitten we daar bij Kontent Structures bovenop. Door middel van diverse apps houden we de windsnelheden in het gehele land nauwlettend in de gaten (Meer informatie over onze exclusieve stretchtenten, of ontdekken welke mogelijkheden wij bieden?). Onze klanten worden voorafgaand aan de storm geadviseerd wat te doen bij hoge windsnelheden. Ook tijdens de storm staan we paraat om onze klanten waar nodig te ondersteunen.

Niets doet een gast meer genoegen dan een warme drank in een koude buitenlucht. Heb je vragen over onze stretchtenten?. Bij de eerste slok wordt je koude lichaam van binnenuit verwarmt. Daarnaast kan je jezelf goed opwarmen aan een warme mok (overkapping tuin). Wat voor drank je dan moet schenken? Daarvoor kijken we naar de wintersport: een grote mok warme chocolademelk met een toef slagroom of opgewarmde glühwein (ja dit hoort warm gedronken te worden).

Stretchtent Of Flextent Kopen Interessant Voor U?

Heeft U Interesse En Wilt U Mogelijk Deze Mooie Naturel Stretchtenten Huren?Stretchtent Met Zijwanden

Hoe leuk het buiten zijn ook is, er zijn altijd mensen die in ieder geval een dak boven hun hoofd willen hebben. Al is het maar voor het idee. Sommige mensen hebben al een schuur staan met een mooie overkapping, dan is dit natuurlijk overbodig. Voor mensen die dat niet hebben, zorg voor een partytent.

Het is onbegonnen werk om buiten te gaan zitten zonder dat er een heater of een vuurkorf in de buurt is. Een heater kan je makkelijk gebruiken binnen in je partytent zodat de tent zelf opwarmt zonder dat je last hebt van brand gevaar. Een vuurkorf is in de openlucht veel leuker een geeft meer sfeer - Ga je als bedrijf een groots evenement organiseren?.

Maar het is niet handig om deze dicht bij je partytent te plaatsen. Een barbecue in de winter? Jep, naast de warmte, is het ook nog eens een lekker ruikende lucht die op je afkomt. Is dit de tent die je zoekt?. Dubbel zoveel plezier. Je kan dit ook boven je vuurkorf doen natuurlijk, dan gebruik je de vuurkorf ook nog eens functioneel.

Huur of koop daarom een aantal klapstoelen of statafels waar mensen op kunnen zitten en hun drankje op kwijt kunnen. Deze kan je ook gelijk weer makkelijk opruimen. Ben je op zoek naar een originelere oplossing? Denk dan aan brede boomstammen of strobalen waar je gasten op kunnen zitten. Zorg bij strobalen er wel voor dat mensen op een kleed kunnen zitten.

Meer Informatie Over Het Kopen Van Een Stretchtent?

Zijwanden StretchtentSchade Aan Uw Stretchtent?

Vooral rondom een open vuur geeft dit veel sfeer. Een extra tip: zorg er wel voor dat wanneer je een tuinset of stoelen of strobalen ga gebruiken, dat je extra fleece dekens klaar liggen zodat mensen eventueel ook nog een deken om zichzelf heen kunnen slaan wanneer ze het koud krijgen.

Je gaat niet ‘gezellig’ met zijn allen in het donker zitten toch? Precies, dus buiten heb je ook verlichting nodig (Meer informatie over onze exclusieve stretchtenten, of ontdekken welke mogelijkheden wij bieden?). Dit betekend niet alleen maar sfeerverlichting. Maar ook functionele lampen. Licht bijvoorbeeld statafels met rok uit, dit geeft licht én sfeer. Een andere manier is het gebruik fakkels. Vuur fakkels geven sfeer, licht én warmte.

’t Hekeltje is al meer dan 50 jaar dé specialist op het gebied van party- en horecabenodigdheden en tentenverhuur, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij zorgen dat elk evenement uniek is, op eigen terrein of op locatie, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met ons deskundige en ambitieuze team maken we elk evenement volledig tot uw wensen.Door ons complete aanbod, bent u bij ’t Hekeltje aan het juiste adres. Wij leveren het complete pakket voor elk soort evenement, waardoor we ervoor zorgen dat uw evenement niets te wensen overlaat. Bekijk de volledige uitgebreide collectie in onze catalogus. We breiden ons assortiment voortdurend uit en deze wordt continu bijgehouden.

Meer van Artiest boeken

Navigation

Home

Latest Posts

Stretchtent Huren

Published Jun 02, 23
13 min read