Unieke Photobooth Huren Op Uw Event?

Gepubliceerd nov. 23, 22
6 min read

Fotopaal Huren Hoeksche Waard

Maar photobooths worden ook steeds meer ingezet als door bedrijven. Denk aan een fotobooth op een beurs, congres, winkelopening, productlancering, merkactivatie waar je gasten en bezoekers een leuk souvenir kan meegeven en een photobooth een vorm van foto entertainment is, zowel fysiek als digitaal! Wil je een fotohokje volledig van branding laten voorzien, of wil je een fotohokje kopen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Op- en afbouwen van de photobooth wordt door onze ervaren medewerkers gedaan. Hiervoor worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. photobooth huren bruiloft - photoboothpoint.nl. Na het opbouwen/ installeren van de fotospiegel laten wij stapsgewijs zien hoe de fotospiegel werkt. Op de dag zelf komen we ongeveer anderhalf uur eerder om de fotospiegel op te bouwen.

Bij ons krijgt u altijd een fotokader zoals u die wenst met uw eigen logo, stijl en tekst. U heeft de vrije keuze in de tekst. Wij laten de fotokader door een professionele grafische ontwerper ontwerpen. Een idee is bijvoorbeeld de stijl van uitnodigingskaart terug te laten komen in de fotokader of het thema van het feest.

Fotobooth Babyshower

Ontwerpt u liever zelf iets? Ook dat is mogelijk, dan sturen we uw design op naar onze ontwerper om het passend te maken op het formaat waar u voor heeft gekozen. Het eindresultaat wordt uiteraard aan u voorgelegd voor akkoord. U ontvang alle foto’s digitaal achteraf (fotobooth huren - Photoboothpoint). U krijgt van ons een link toegestuurd die u makkelijk kunt delen met uw familie en vrienden, zo kan iedereen de foto’s zien en downloaden.

Fotobooth Huren Goedkoop - photoboothpoint.nlPhotobooth Greenscreen - Photoboothpoint

De foto’s zijn van hoge kwaliteit omdat onze fotospiegels uitgerust zijn met professionele camera’s. De foto’s zijn daarom goed te verwerken in zowel een fysieke als digitale fotoboek.

Fotozuil Huren Goedkoop - photoboothpoint.nlFotobooth Huren Jaarbeurs Utrecht - Photoboothpoint

Wil je je bruiloft opvrolijken door een fotohokje te huren? is de grootste vergelijkingssite voor fotohokjes in Nederland. Kies uit meer dan 200 fotohokjes van 100+ verschillende verhuurders uit heel Nederland! Vanaf €99 kan je al een eenvoudige photobooth zonder printer (digitaal) huren! Een photobooth met 100 prints kost minimaal €150 - fotopaal huren - photoboothpoint.nl.

Goedkope Fotobooth - Photoboothpoint

Ja! Wij vragen geen kilometervergoeding of dergelijke toeslagen. Wij leveren door heel Nederland kosteloos - photobooth huren bedrijfsfeest - photoboothpoint.nl.

Hoe tof is het om na de bruiloft bij al je vrienden thuis een foto te zien hangen van jouw bruiloft? Voor jullie als bruidspaar is het een super tof cadeau aan je gasten mee te geven. Voor je gasten is het vaak het béste stuk entertainment waarmee ze zich kunnen vermaken.

Ga ervan uit dat je de photobooth huurt voor 4 uur en dat de vervoerkosten hier ook bij in zitten. Reken dus op een totaalprijs van ongeveer €400 voor 4 uur lang pret! Wil je uitpakken met een enorm tof vintage busje waar een photobooth in zit? Dat snappen we helemaal! Denk dan aan een prijs van ongeveer €200 per uur (photobooth).

Fotobooth Huwelijk

Zo kan het bruidspaar zorgeloos gaan shooten, terwijl de gasten zich prima vermaken! Wij raden het altijd aan om te zorgen dat je genoeg foto's te laten maken van jullie bruiloft, zeker weten dat je hier later nog vaak naar terug gaat kijken! Wij raden een professionele trouwfotograaf aan, maar een paar spontane kiekjes uit de photobooth kunnen ook zeker niet ontbreken op jullie bruiloft! Je gasten vinden het vaak ook leuk om foto's met elkaar te maken, hoe vaak is de hele vriendengroep of familie nou helemaal compleet? Een bruiloft is dus bij uitstek een goed moment voor jouw gasten om een paar leuke foto's te schieten én mee te nemen naar huis.

Wil je de photobooth helemaal uniek maken? Kies dan voor props die iets vertellen over jullie als bruidspaar, lekker persoonlijk! Denk eens aan deze props: (Lege) fles van de favo drank van de bruidspaar Opblaasbaar lievelingsdier van het bruidspaar Iets van de hobby van het bruidspaar (peddel, voetbal, camera, etc.) Masker met de gezichten van het bruidspaar Favo boek/magazine van het bruidspaar Souvenir van het favoriete vakantieland van het bruidspaar Uitgeprinte uitspraak/stopwoordje van het bruidspaar Wil je deze tips later nog even doorlezen? Sla dit artikel dan maar snel op in jouw profiel! Dan heb je alle informatie bij de hand als je het op een later moment nog eens terug wilt lezen! Hoe je dat doet? Klik op het hartje bovenaan dit artikel en dan vind je alles terug onder het kopje 'inspiratie' in jouw planningtools! Handig! Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen met de trouwplanning is het super handig als je altijd inzicht hebt in alle taken die nog moeten gebeuren.

Je gaat iets organiseren en de ‘huur zo’n leuke photobooth’ heb je al meerdere keren gekregen! Waarschijnlijk ben je al enkele aanbieders tegengekomen en kom je erachter dat de term ‘photobooth’ voor heel erg veel producten geldt. Van een fotokist op statief tot aan een fotohokje en van fotozuil tot aan een volkswagen fotobus, iedereen gebruikt er de term ‘photobooth’, ‘fotobooth’ of ‘fotohokje’ voor.

Unieke Photobooth Huren Op Uw Event? - photoboothpoint.nl

Ben je op zoek naar de unieke toevoeging voor jouw evenement? Huur dan één van onze photobooths! Bij ons heb je de keuze uit drie verschillende modellen, beiden geleverd met diverse extra’s. Bovendien geldt voor al onze photobooths dat je onbeperkt mag printen! Met een fotohokje leg je het feest op een hilarische wijze vast.

Wij zijn expert op het gebied van de verhuur van fotobooths. Wanneer u hier interesse in heeft, zorgen wij ervoor dat de spullen compleet zijn en op de afgesproken dag en het gewenste tijdstip op u locatie wordt afgeleverd (photobooth huren feest). Uw gasten kunnen eventueel gebruik maken van accessoires om de foto’s nog leuker te maken.

U kunt de booth ook gebruiken voor het maken van een marketingcampagne. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wilt u een booth huren tegen scherpe tarieven, dan neemt u direct contact op met Huur een Photobooth (photobooth - Photoboothpoint). Ook wanneer u eerst meer informatie wilt, staan wij voor u klaar. Graag bieden wij u maatwerk waar wenselijk en wij helpen u met de installatie van de booth in de omgeving Almere.

Props Fotobooth - Photoboothpoint

Erg belangrijk is natuurlijk hoe lang het fotohokje op je feest blijft. Sommige aanbieders leveren een entertainer bij de photobooth, maar die zijn ook na 2 uur weer weg. De Kamera, Kast wordt geleverd wanneer jij wil, blijft de hele avond staan en wordt de volgende dag pas weer opgehaald.

De ervaring leert dat ongeveer 300 prints genoeg zijn voor een bruiloft van ongeveer 100 gasten. Kwaliteit is het laatste belangrijke punt waar je op moet letten. photobooth huren - Photoboothpoint. VERMIJD WEBCAMS! Deze zijn niet in staat om een goede foto te maken bij weinig licht. Huur daarom een fotobooth met een échte spiegelreflexcamera erin (je raadt het al, De Kamera, Kast gebruikt alleen hoogwaardige camera’s!).
fotobooth

photobooth bedrijfsfeest

Wil je je bruiloft opvrolijken door een fotohokje te huren? is de grootste vergelijkingssite voor fotohokjes in Nederland. photobooth bedrijfsfeest - Photoboothpoint. Kies uit meer dan 200 fotohokjes van 100+ verschillende verhuurders uit heel Nederland! Vanaf €99 kan je al een eenvoudige photobooth zonder printer (digitaal) huren! Een photobooth met 100 prints kost minimaal €150.

Meer van Artiest boeken

Navigation

Home

Latest Posts

Organiseer Jij Binnenkort Een Evenement?

Published Mar 25, 23
13 min read

Tentdoek Overkapping

Published Mar 24, 23
12 min read

Horeca Terras Overkappingen

Published Mar 21, 23
14 min read