Kerst Photobooth

Gepubliceerd okt. 28, 22
9 min read

Fotozuil Huren Den Haag

Wij hebben al honderden bedrijven, scholen, NGO’s en overheidsinstellingen geholpen met het huren van een photobooth voor hun zakelijke evenement. Bedrijven – maar ook stichtingen, verenigingen en non-profits – hebben vaak andere wensen en eisen voor hun fotohokje dan particulieren die bijvoorbeeld een photobooth op hun bruiloft willen. Vaak is het fotohokje een onderdeel van een groter zakelijk evenement, waardoor er met andere partijen moet worden samengewerkt en er niets mis mag gaan en alles perfect moet verlopen.

het is daarom soms wenselijk om meer opties te hebben dan enkel foto’s printen uit de photobooth, bijvoorbeeld: Promodames om mensen naar het fotohokje te trekken en informatie over ene product of dienst te geven Gepersonaliseerd fotokader met logo, merk of andere promotionele content Mogelijkheid om foto’s viral te laten gaan via social media, delen en sharing op social media te stimuleren Fotohokje helemaal te branden door middel van het ‘customizen’ van het uiterlijk, door het geheel te bestickeren in de huisstijl of bedrijfskleur en merk en logo of thema op het fotohokje te zetten Je kan natuurlijk door onze site scrollen op zoek naar het hokje dat het best bij jouw wensen past. Photobooth & Videobooth verhuur - Betaalbaar en hoge kwaliteit.

Vul hieronder het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal professionele verhuurders contact met je opnemen voor een op maat gemaakte offerte: Velden met een * zijn verplicht en helpen ons je beter van dienst te zijn! Bij zakelijke evenementen kan je aan hele uiteenlopende events denken, bijvoorbeeld: Winkelopening, winkelactivatie Festival Beurs, open dag Bedrijfsfeest Personeelsfeest Merklancering of productlancering, merkactivatie Markt, fair, braderie Sportwedstrijd, sportevenement, clubevent of sportdag Borrel (kerstborrel, nieuwjaarsborrel) Receptie (nieuwsjaarsreceptie, kerstreceptie) Afscheid, promotie of jubileum van een collega Je kan niet alleen het fotostrookje personaliseren met het logo van jouw bedrijf, maar ook het fotohokje: verschillende verhuurders hebben ervaring met het compleet ‘branden’ van een fotohokje voor een campagne (zie ook de foto’s onderaan dit artikel). fotopaal huren amsterdam.

Wat Kost Een Photobooth Op Je Bruiloft?

Hiermee creëer je een extra wow moment, zeker voor de bezoekers die al bekend zijn met de standaard fotohokjes die ze op bruiloften of beurzen en andere (zakelijke) evenementen hebben gezien. Je kan het fotohokje ook inzetten als een manier om klantgegevens te gebruiken. Sommige verhuurders hebben de functionaliteit om contactgegevens van bezoekers / gasten te verzamelen voordat ze hun prints ontvangen.

Zet een gekke pruik op en stap met je vrienden, familie of collega’s in de photobooth. Trek het gordijntje dicht en het feest kan beginnen! Eén druk op de knop en er worden 4 foto’s gemaakt. Voordat je het fotohokje weer hebt verlaten liggen de fotostrips al op je te wachten.

Wij horen graag waar wij jou mee kunnen helpen! .

Fotopaal Print

Photobooth Huren Voor Je Bruiloft, De Moeite Waard?Photobooth Huren Voor Je Feestje?

Een leuk en laagdrempelig voorbeeld van merkactivatie is het inzetten van een photobooth. Dit is een manier om mensen op interactieve wijze met jouw merk of bedrijf kennis te laten maken (fotozuil huren gif). Bijna iedereen houdt van foto’s en de grappige props, filters en digitale stickers zorgen voor veel hilariteit! Zeker weten dat je jouw gasten, klanten of bezoekers achterlaat met een positieve ervaring en een glimlach op hun gezicht! Wij kunnen de photobooth zo aanpassen dat het perfect past bij de stijl van jouw merk of bedrijf.

Wanneer je de photobooth inzet voor merkactivatie, kun je deze tegelijkertijd gebruiken voor andere marketingdoeleinden, zoals het verkrijgen van NAW-gegevens van bezoekers. photobooth print. Ook kun je bezoekers vragen hun e-mailadres in te vullen, zodat ze de foto’s digitaal toegestuurd krijgen. Vraag dan direct even of mensen zich willen inschrijven voor jouw nieuwsbrief.

Ons systeem is zo ingericht dat het opvragen en verzamelen van de gegevens volledig volgens de regels van de AVG gebeurt. Een unieke functie in onze photobooths is de mogelijkheid om een loterij te doen. Eén in de zoveel mensen die een foto maakt met de photobooth wordt dan uitgekozen als winnaar - goedkope fotobooth.

Photobooth Huren Zuid Holland

Na de wekelijkse meeting loop je met lood in je schoenen terug naar je computer. Jij bent namelijk zojuist door het team aangewezen om tussen alle drukte door ‘even’ een photobooth te huren voor het zakelijke evenement. Je neemt een slok van je koffie en typt “photobooth huren zakelijk” in Google.

Hij ziet er niet alleen geweldig uit, hij komt ook nog eens tot leven als je hem aanraakt. Door middel van interactie met de animaties op de spiegel worden er één of meer foto’s gemaakt en direct geprint. Groot voordeel van de Selfie-spiegel is dat hij niet veel ruimte inneemt en dat je met veel mensen tegelijk op de foto kunt (Verhuur van photobooths - fixed prijs).

De layout van de fotoprint kun je ook naar je hand zetten. Zo behaal je maximale exposure voor jouw merk of event. Het is dan ook niet vreemd dat de magische selfiespiegel vaak voor zakelijke fotomarketing doeleinden zoals merk activatie wordt ingezet met groot succes! Tegelijk zien we hem ook steeds vaker op bruiloften verschijnen voor bruiden en bruidegommen die al teveel fotohokjes en fotopalen voorbij hebben zien komen.

Fotopaal Huren Amsterdam

De herinneringen aan een evenement blijvend maken? Dan zit u bij ons goed! Wij hebben diverse fotoconcepten waarmee u uw evenement of feest onvergetelijk maakt. Uw gasten kunnen de foto die ze maken mee naar huis nemen zodat ze een tastbare herinnering hebben aan de dag of avond. Wij hebben een breed assortiment aan photobooths. Ontdek de beste photobooths.

De Mirror X is de allernieuwste magische fotospiegel met de meest innovatieve functies en een adembenemend design. Het is de ultieme toevoeging die de ultieme WOW-factor verzorgt voor ieder evenement! Met de Mirror X kan men op ieder evenement unieke, gepersonaliseerde foto’s laten maken in de allerhoogste kwaliteit. Voor en tijdens het maken van de foto’s kunnen mensen hun beste pose oefenen voor de spiegel.

Photobooth Huren MerkactivatiePhotobooth Huren? Gegarandeerd De Goedkoopste Van Nl
Fotozuil Huren Jaarbeurs UtrechtFotopaal Huren Amsterdam

De naam van de spiegel spreekt voor zich - Bruiloft photobooth huren: 8 Handige tips. Deze photobooth is een ‘magische’ spiegel waar u eenvoudig leuke en originele foto’s mee kunt maken. Met het grote LCD-scherm in de spiegel kunnen uw gasten gelijk zien of de foto gelukt is (Photobooth huren - Heel Nederland & Belgie). Om een eenheid te creëren voor uw evenement zijn er diverse branding mogelijkheden.

Photobooth Huren Rotterdam

Een van onze nieuwste concepten is de Beauty Mirror. De Beauty Mirror is evenals de Magic Mirror een fotospiegel waar u foto’s mee kunt maken. Grafische animaties begeleiden de gasten interactief door het proces van het maken van de foto. Deze animaties zijn aan te passen aan een grote verscheidenheid aan thema`s, dus er is voor ieder wat wils! De Vintage fotopaal ziet er klassiek uit en past perfect in elke ruimte.

Een ware publiekstrekker voor elk evenement! Het Vintage fotohokje doet denken aan de pasfoto hokjes die tot voor kort overal te vinden waren. Gasten kunnen het gordijntje achter zich dicht doen en daarna zo gek mogelijk op de foto, niemand die het ziet! Totdat de foto geprint wordt natuurlijk… Op de fotostrips staan 3 foto’s, wat het mogelijk maakt om verschillende poses aan te nemen! Het vintage fotohokje doet denken aan de pasfoto hokjes die tot voor kort overal te vinden waren - fotozuil huren trouwfeest.Photobooth Huren Bruiloft

Digitaal delen Deel je foto, video, GIF of boomerang direct met jouw gasten door middel van een email of QR code. Zo kun je de mooie herinneringen aan jouw evenement, bruiloft of feest ook delen via social media.

Photobooth Huren Bruiloft

“Photobooths-huren.nl is een fijne website om verschillende soorten photobooths met elkaar te vergelijken en deze vervolgens te boeken voor je event. Er is duidelijke communicatie en de afhandeling met de verhuurder is ook goed. Een aanrader dus!”

Reiskosten: eerste 50 km gratis, daarna 0.35 per km (vanuit Rotterdam)Meer informatie, offerte aanvragen en boeken Videohokjes en/of GIF hokje! (Zuid-Holland)Toddler 4 uur onbeperkt GIF maken of Video's opnemen Gepersonaliseerde achtergrond Een 24 inch scherm met een slideshow van de gemaakte GIF's/ video's Allerlei foto props/attributen voor unieke video's of GIF's Alle foto's binnen 24 uur beschikbaar gesteld through We Transfer Vanaf 480 voor GIF of video en vanaf 630 voor Foto en GIF of Video Lees hier meer en boek direct!Videobooth/ Wenspaal (Zuid-Holland)Slechts 195 voor de hele dag/ avond/ nacht!Inclusief brengen, plaatsen op gewenste locatie en ophalen (eerste 30 km gratis transport)1 dag en nacht gebruik van de wenspaal Kan ook foto's maken!Alle herinneringen binnen 1 week gemonteerd thuis op DVD of USBSet '

Fotohokje Huren Voor Je Bruiloft

Tik op bij touchscreen van de fotobox op het camerasymbooltje en u stelt de geïntegreerde spiegelreflexcamera in werking. Na uw aanraking volgt er een countdown van 3 seconden, daarna wordt de foto gemaakt. Say cheeeese naar de fotobox! U kan uw foto via het display helemaal naar wens customizen met filters. De laatste stap? De foto houden of verwijderen.

Photobooth Huren Bruiloft

Inmiddels is Photobooths-huren uitgegroeid tot de grootste vergelijkingssite van fotohokjes en LED verlichte letters in Nederland en Belgie en 100% onafhankelijk! Wij verhuren zelf geen fotohokjes en kunnen daarom eerlijk photobooths vergelijken en advies geven welke photobooth het best bij jou past.

Ook wel bekend als selfie spiegel, photo mirror en interactieve fotospiegel. Magic mirror photobooth worden razendsnel populair. Zeker als u met een grotere groep mensen op de foto wilt. De Magic mirror ziet eruit als een doodnormale spiegel maar ondertussen worden er leuke foto's gemaakt. Het heeft een leukere uitstraling vergeleken met de fotozuil. Zelfs op een zakelijke evenement is een magic mirror heel leuk en passend voor het evenement. Een ander reden is dat als u een magic mirror huurt er via de zijkanten kan laten branden in het thema van het evenement of de huisstijl van het bedrijf of merk. Een fotohokje huren in de vorm van een spiegel zal altijd wel lachen. U denkt even uw haren te willen doen voor een spiegel en ineens wordt er een foto gemaakt. Laat uw familie, vrienden of collega's zichzelf even opmaken bij de 'spiegel' en wacht op de perfecte foto.

Wilt u graag de photobooth huren voor uw evenement? Neem dan ook contact met ons op en wij regelen alles voor u! (De meest voordelige en beste Photobooth).

Meer van Cd persen

Navigation

Home

Latest Posts

Organiseer Jij Binnenkort Een Evenement?

Published Mar 25, 23
13 min read

Tentdoek Overkapping

Published Mar 24, 23
12 min read

Horeca Terras Overkappingen

Published Mar 21, 23
14 min read