Lachen, Gieren En Brullen Bij De Goochelaar

Gepubliceerd apr. 03, 23
7 min read

Goochelaar - Kinderfeestje Idee

Een show compleet aangepast aan de beleving van kinderen. Visuele trucs boordevol kleur, visuele verplaatsingen, snelle verdwijningen en hilarische verschijningen. Het toverwoord voor deze voor kinderen geschreven en geregisseerde show is interactie; samen met de kinderen zorgt Wessel voor een onvergetelijke show. De kindershow is perfect voor basisscholen, kinderfeestjes of andere evenementen met kinderen tot ongeveer 11 jaar.

Perfect voor verjaardagen! Deze show is speciaal gemaakt voor kinderen en bevat leuke kleurrijke goocheltrucs met veel interactie van de jarige en zijn vriendjes. Na het goochelen krijgt iedereen een ballondier en sluiten we af met het tevoorschijn toveren van spekjes uit een vlammende pan. (Ook is het mogelijk om het cadeau van de jarige tevoorschijn te toveren) Vaste locatie op evenement(minimaal 1 uur / maximaal 2 uur) In combinatie met andere shows mogelijk.

De kindergoochelaar van Rojo Events vermaakt uw jonge gasten met leuke trucs, af en toe leert hij zelfs de kinderen een goocheltruc. Het leuke van de kindergoochelaar is dat hij niet kan goochelen zonder de hulp van de kinderen. Ook neemt de kindergoochelaar altijd modelleerballonnen mee, zodat alle kinderen iets tastbaars mee naar huis kunnen nemen.

De Leukste Goochelshow Voor Kinderen

Een kinderverjaardagsfeest organiseren kan een heuse zijn! Veel kinderen in uw huis, schalen met partysnacks om voor te bereiden en geschikt entertainment vinden. U wilt dat het een magische dag wordt voor uw kind, maar u wilt ook dat het een plezierige en spanningsvrije ervaring zal zijn voor uzelf. Gelukkig is er met meer dan 4 jaar goochelervaring en over de 300 kinderfeestjes op zijn naam, Jimmy Teunis - Een magisch kinderfeestje met een goochelaar.

Een verrassende afwisselende show!” – “Bedankt voor afgelopen zaterdag…De kinderen hadden plezier!! – Ook de volwassenen! Ik bewonder hoe je met de enthousiaste kinderen omgaat. Ik heb complimenten gehad van ouders, zoals ‘Waar heb je hem gevonden’ en hoe goed jij de kinderen vermaakte. Een ouder zei dat ze met de kinderen naar de bioscoop was gegaan en naar andere uitjes en geen een uitje was in staat om zolang de aandacht van de kinderen te houden als jij die had.

Als je ooit een aanbeveling nodig hebt, geef gerust mijn naam door. De kinderen en volwassenen hadden het leuk.” – De goochelshows van Goochelaar Jimmy hebben alles voor een gedenkwaardig en plezierig kinderfeest. Namelijk:- Uw kind is de ster van de show − iets dat zij zich voor altijd zullen herinneren! Elk showpakket is compleet zelfwerkend, u hoeft geen attributen te verstrekken! Er is geen maximaal aantal toegestane kinderen − nodig zoveel kinderen uit als u wilt! Elk pakket is altijd aangepast aan de leeftijd van het publiek.

Magisch Entertainment Voor Kinderen

Disco: Recente en populaire muziek. Disco: Felgekleurde discoverlichting. Een kleurplaat voor alle kinderen. Dit 2 uur durende pakket begint met een magische 45 minuten goochel show, gevolgd door eenonderbreking, zodat u wat lekkers kunt serveren terwijl Goochelaar Jimmy ieder kind van een ballonvoorziet en vervolgens nog 60 minuten lang disco en feestpret! Nadenken of u de juiste entertainment keuze hebt gemaakt kan veel stress opleveren, daarom geeft Goochelaar Jimmy als enige goochelaar in Nederland garantie op zijn magische prestaties in zijn shows.

/ / Kindergoochelaar Op zoek naar een kindergoochelaar? Mitch Durbank is ook in te huren als goochelaar voor kinderen. In zijn kindervoorstelling zal kindergoochelaar Mitch de kinderen verrassen met een magische show. Hij heeft stiekem de oude kist van zijn opa meegenomen en deze kist zit bomvol magische dingen - Goochelaar voor kinderen. Samen met de kinderen wordt de kist onderzocht, maar veel belangrijker nog; er wordt getoverd! Tijdens deze interactieve goochelshow voor kinderen zullen de kinderen volop in de belangstelling staan.

De kindergoochelshow is dan ook zeer geschikt om te boeken voor een schoolfeest, een kindermiddag op een vakantiepark of als jaarlijks uitje voor de kinderen van uw vereniging. Tijdens de goochelshow voor kinderen worden trucs vertoond met dobbelstenen, ringen, touwen en nog veel meer! Samen met kindergoochelaar Mitch beleven de kinderen vele magische momenten in deze kindervoorstelling.

Goochelaar Voor Volwassenen & Kinderen

Goochelaar Inhuren Voor Je Kinderfeestje Of EvenementGoochelaar Inhuren? - Voor Kinderen En Volwassenen

Mitch Durbank geeft kindershows die afgestemd kunnen worden op bepaalde leeftijdsgroepen. Zo zijn er goochelshows voor kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar, maar ook speciaal voor peuters of kleuters kan de kindergoochelaar een goochelshow verzorgen (Wat kost een kindergoochelaar). De kindershow kan altijd verzorgd worden met geluidsinstallatie en een brandwerend achterdoek.

Niet alleen is een schoolgoochelaar een origineel plan, ook zullen de kinderen er enorm van genieten. Goochelaar inhuren? - Voor kinderen en volwassenen. Een goochelaar op school zorgt daarbij niet alleen voor lachende gezichten bij de kinderen, ook de leraren zullen er enorm van genieten. U kunt de schoolgoochelaar inhuren voor bijvoorbeeld: Juffen- en meestersdag schooljubileum jubileumfeest van juf of meester afscheidsfeest juf of meester of directeur zomerfeest opening of afsluiting Kinderboekenweek themafeest opening of afsluiting van een schoolproject Sinterklaasfeest De kindergoochelshow, die gericht is op kinderen tussen de 4 en 12 jaar, is een echte interactieve show waarbij de kinderen ook gevraagd wordt mee te helpen tijdens de show.

De tijd vliegt voorbij en de kinderen zitten geboeid op het puntje van hun stoel. Een goochelshow voor kinderen is altijd een groot succes. Kinderen vinden magie geweldig, interessant en spannend. De kinderen denken dan ook vaak nog lang met veel plezier terug aan de kindergoochelaar. Goochelaar huren op uw kinderfeestje?. Een goochelaar voor kinderen inhuren voor een gezellige middag of avond op uw vakantiepark, in uw buurthuis of bij de sportvereniging is dan ook verzekerd van succes.

Kinderfeestje - Boek Een Goochelaar

En niet alleen de kinderen, maar ook de ouders zullen genieten van de kindergoochelshow (Gespecialiseerde kinderentertainer). Of het nu gaat om een grote groep of een kleinere club, de kindergoochelaar inhuren blijft een goed idee. Met een kinder goochelshow trek je dan ook gegarandeerd vele bezoekers naar je park, buurthuis of vereniging.

Goochelaar Inhuren Voor Je Kinderfeestje Of EvenementGoochelaar - Kinderfeestjes Nederland

Hij kan een allround show bieden en past zijn show aan naar de doelgroep. Wilt u een kindergoochelaar inhuren of wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden en beschikbaarheid van deze leuke kindergoochelaar - Goochelaar. Download hieronder de Technische rider van de kindergoochelshow.

Bovendien kunnen de aanwezige gasten genieten van een overheerlijke traktatie en heus Goocheldiploma! Voor een vaste lage prijs staat MMmagic garant voor een bijzondere verjaardagsbeleving (Goochelaar kinderfeestje). Alles incl. BTW en km door heel Nederland. Door de diversiteit van kleurrijke effecten, grapjes en een vlotte babbel Een echt feestje is pas compleet met veel persoonlijke aandacht.

Goochelaar Voor Kinderen

Met Roman de Goochelaar wordt het gegarandeerd je leukste verjaardag ooit! Interactief entertainment met goochelen, ballonnen en buikspreken levert stralende gezichten op en laat magische herinneringen achter. En de jarige job wordt op deze speciale dag uiteraard extra in het zonnetje gezet! Een spetterende en vrolijke goochelshow bij je thuis! Dat is wat je kunt verwachten als Roman de Goochelaar je feestje opluistert.

Goochelaar - Kinderfeestjes NederlandGespecialiseerde Kinderentertainer

Al meer dan tien jaar lang verzorgt Roman de Goochelaar met het grootste plezier feestjes voor alle kinderen van 4 tot 94 jaar! En hij verheugt zich er nu al op om ook straks jouw gasten te verwonderen! Klik snel op de roze button voor meer info en foto's! Op zoek naar een leuke traktatie? Ga dan even naar de traktatie tips op ! .

Lars was de afsluitende act bij ons met de koningsspelen. Het was geweldig! Kinderen, leerkrachten en ouders hebben genoten van de show. Interactie was super waardoor er een zeer hoge betrokkenheid was. Omgang met de kinderen ook top! Bedankt Lars!

Boek Een

Ben je van plan een in te huren? Een goochelaar die de kinderen kan verrassen met een , en goochelshow? Hiervoor ben je bij mij als Goochelaar op het juiste adres. Als kindergoochelaar verzorg ik shows voor kinderen van zowel de onderbouw als de bovenbouw - Show vol magic & circus. Ik beschik over verschillende showmogelijkheden om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen - Kindergoochelaar Thuis.

Kinderen vervelen zich namelijk heel snel en zijn bovendien ook snel afgeleid. Doordat ik al meer dan met kinderen werk, heb ik geleerd wat kinderen leuk vinden en wat juist niet. Bovendien maak ik gebruik van de juiste presentatievorm. Hierdoor weet ik kinderen van begin tot het einde van de show te blijven boeien.Goochelen voor kinderen is op dit moment immens populair! Met programma’s op televisie als De Wonderwinkel, Street magic en Mindfuck raken kinderen steeds meer en meer geïnteresseerd in goochelen! Speciaal voor kinderen heeft De rondlopende goochelaar een mooie voorstelling voor iedere leeftijd. Zoekt u een Goochelvoorstelling speciaal voor op school dan verwijs ik u graag door naar De schoolgoochelaar van Nederland.

Meer van Cd persen

Navigation

Home

Latest Posts

Stretchtent Huren

Published Jun 02, 23
13 min read